Producten

DermaPrime

Schoonheidssalon La Douchesse werkt al jaren met de prachtige productlijnen van DermaPrime. DermaPrime staat al sinds 1984 bekend om zijn hoogwaardige Zwitserse huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor ieder huidtype. DermaPrime gebruikt uitsluitend  plantenextracten en essentiële oliën van de beste kwaliteit in haar producten en ze worden uiteraard niet op dieren getest. Voor meer informatie over de verschillende producten kunt u middels een klik op onderstaand logo een kijkje nemen op de website van DermaPrime.

Dermaprime Logo 2

Golden Rose

Wanneer u uzelf bij La Douchesse wilt laten verwennen met een make-up behandeling wordt er gewerkt met de exclusieve producten van Golden Rose Cosmetics. Dit zijn kwalitatief hoogstaande visagie-producten die gegarandeerd dierproef-vrij zijn en dermatologisch worden getest. Als u meer wilt weten over het assortiment van Golden Rose klikt u op onderstaand logo, waarna u een bezoek brengt aan de website van Golden Rose.

Golden Rose logo 2

Uiteraard zijn zowel de artikelen van Golden Rose als die van DermaPrime in de salon te koop. Zo kunt u ook thuis genieten van deze fantastische verzorgende producten.