Behandelingen

Hier vindt u meer informatie over enkele behandelingen die in de salon worden gegeven. Voor een volledig overzicht van alle mogelijke behandelingen kunt u de prijslijst raadplegen of kunt vanzelfsprekend contact met La Douchesse opnemen.

Korte behandeling
De korte behandeling richt zich gedurende 45 minuten op uw gezicht en is vooral reinigend. Nadat oneffenheden zijn weggehaald en uw wenkbrauwen zijn geëpileerd, krijgt u een zuiverend masker. Tot slot volgt een verzorgende dag- of nachtcrème. Ook voor deze behandeling worden de producten en de behandelwijze afgestemd op uw huidtype.

Standaardbehandeling
De standaardbehandeling duurt zo’n 90 minuten en staat voor totale ontspanning van uw gezicht, hals en decolleté. Allereerst wordt uw huid grondig gereinigd, worden oneffenheden verwijderd en worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Daarna volgt een uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté en krijgt u een verzorgend masker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dag- of nachtcrème. Het verloop van de behandeling en de gebruikte DermaPrime producten worden geheel afgestemd op uw huidtype.

luxe behandeling

Deze behandeling is een uitbereiding op de standaard behandeling, met als extra een alginaat masker wat aansluit op de persoonlijke behoefte van ieder huidtype. Zo kan onder andere couperose, vochttekort, expressie rimpels of totale ontspanning bereikt worden door dit masker. U voelt en ziet direct resultaat.

Handpakking
Een handpakking is dé oplossing voor pijnlijk uitgedroogde handen. Uw handen worden ingesmeerd met een speciale, extra vette crème en worden vervolgens ondergedompeld in vloeibare paraffine. Er ontstaat dan een afgesloten laag over uw handen. Daarna worden uw handen eerst in plastic en vervolgens in speciale handschoenen verpakt, zodat de crème – anders dan bij gebruik van normale handcrème – in zijn geheel in de huid zal trekken. De behandeling duurt ongeveer 15 minuten.

Bruidsmake-up
Op uw trouwdag wilt u er natuurlijk op uw allerbest uitzien. Bij La Douchesse kunt u daarom terecht voor prachtige bruidsmake-up. Zo’n drie weken voor de grote dag komt u langs om een proefmake-up te laten opzetten. We bekijken samen welke make-up u het prettigst vindt en wat het beste bij u past. Op de dag zelf zal bij u thuis een ampul op uw gezicht worden aangebracht, wat ervoor zorgt dat de make-up 24 uur lang perfect blijft zitten. Vervolgens wordt de make-up aangebracht, zoals die tijdens de proef is gekozen en kan de misschien wel mooiste dag van uw leven beginnen!

Hot stone massage
De Hot stone massage voor de rug is een weldadige belevenis. Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel.Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.